Værkstedet

Jusjong Auto servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Hos Jusjong Auto tager vi hånd om både dig og din bil. Vi går langt for, at opretholde et højt serviceniveau og hjælpe dig med alt fra små til store opgaver.
 

For at kunne reparere og servicere din bil er værkstedet udstyret med specialværktøj og måleudstyr, der muliggøre reparationer af alle moderne biler.

 

Oversigt over vores kompetencer og services:

+ Diagnosetest og fejlfinding

+ Bremse eftersyn    + Rudeskift

+ Periodisk service   + Klargøring til syn.

+ Vi kører også gerne bilen til syn

+ Forsikrings skader

+ Klimaanlæg og aircondition

+ Montering af tilbehør

+ Lak og malerarbejde

+ Rådgivning omkring vedligeholdelse

+ Salg af biltilbehør/reservedele

+ Karosseri- og pladereparationer

+ Undervognsbehandling

+ 4-Hjuls udmåling

+ Dæksalg og montering

+ Dæk opbevaring (sommer/vinter) 

+ Køb og salg af biler

 

Motortester: Justering, fejlfinding og miljøtest

Vi kan elektronisk justere og fejlfinde din bils motor, samt teste om den lever op til miljøkravene inden den skal synes.

 

Hjuludmåling: Optimale køreegenskaber

Ved skæv slidtage af dæk, sænkning af bilen eller efter større skade, anvender vi 4- hjulsudmåler til at analysere selv de mindste uregelmæssigheder. Vi kan derefter

løse problemet og nå frem til din bils mest optimale køreegenskaber.

 

Autoelektronik

Vi kan kommunikere med alle nyere bilers interne computer med vores avancerede bildiagnoseringssystem. Vi kan dermed aflæse fejlkoder og elektronisk justere din bil. Dette omfatter blandt andet ABS- bremsere, motorstyring, motorjustering, airbag, mm.

 

Klimaanlæg og Aircondition

Hvis du har et klima- eller airconditionanlæg i din bil skal den helst serviceres hvert 2. år, for at være sikker på at det virker optimalt. Vi har det rette udstyr til at foretage en komplet servicering, så din bil er forberedt til det variende danske sommervejr.

 

Godkendte reservedele, fabriskgaranti mm.

Vi anvender kun reservedele med godkendt EU-norm, som betyder, at du opretholder en eventuel fabriksgaranti, når du får bilen serviceret hos os. Vi servicere din bil så du bevarer din fabriks garanti da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne efter bilproducentens forskrifter. Vi har serviceskemaer, ligeledes som på autoriseret værksteder og vi gemmer din bil data, såsom service og reparationer i en database, så vi hele tiden ved, hvad der er lavet og hvornår.